Düğün Yapmak Yerine Dünyayı Gezelim diyen 3 kadın burcu

Düğün Mevsimi açıldı. Hayatlarını birleştiren Pek çok çiftin yeni mottosu Düğün yapmak yerine Dünyanın farklı ülkelerini gezmek oldu. Yapılan ı kadar masrafın yerine tatil yapmanın keyifli olacağını Düşünen çiftler için Düğün Tam Bir eziyet. Peki bunu Kabul Eden Kadınlar Hangi Burçtan? Sizler için dünyayı gezmeyi kafasına koymuş kadın Burçlarını Araştırdık.

Düğün Yapmak Yerine dünyayı gezelim Diyen kadın burçlarını Araştırdık. Evlenecek çiftlerin birkaç Saatlik Eğlence Uğruna yapılan onca masrafın gereksiz olduğu konusunda neredeyse hemfikir. Türkiye'de kadınlar çokça tercih ettiği düğün Geleneği Kimilerince Dünyayı Gezme fikrine dönüşüyor.

DÜĞÜN YAPMAK YERİNE DÜNYAYI GEZEN KADIN BURÇLARI!

AKREP: Özgürlüğüne düşkün bir burç olan Akrep için farklı ülke demek her şey anlamına geliyor. Tatil anlayışı deniz kum güneş olmayan Akrepler için düğün tamamiyle müsrifliktir.

YENGEÇ: Düğün yapmak yerine dünyayı gezmek fikrini ortaya atan kadının burcu Yengeç'tir. Bu kadar kesin olmasının nedeni onun kadar dünyayı seven başka bir burç yoktur. Müzik sesine asla duyarsız kalmayan Yengeçler için düğün ne kadar önemli olsa da tercih dünyayı gezmektir.

BALIK: Yeryüzünde bir tek o kalsa yine de yollara düşecek insanlar Balık burcu olabilir. Duygusallığını bir kenara bırakırsak düğün yapmanın gereksiz masraf olduğunun bilincindedir.

Düğün Yapmak Yerine Dünyayı Gezelim diyen 3 kadın burcu ile ilgili etiketler Düğün burçlar 3 kadın burcu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.