Düğün pozu için ölümü göze aldı! Kaput üzerinde tehlikeli çekim

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde bir gelin, trafiğe açık yolda tehlikeli bir çekime imza attı. Düğün arabasının kaputu üzerine oturup düğün pozu veren gelinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde yer alan Pune kentinde bir gelin, araç trafiğine açık bir yolda kendinin ve çevresindekilerin canını tehlikeye attı. 23 yaşındaki gelin, üstüne çıktığı bir aracın kaputunda düğün fotoğrafı için poz verdi.

O sırada çevredeki bir kişi tarafından kayda alınan tehlikeli fotoğraf çekimine ait görüntüler ise sosyal medyada tepki çekti. Polisler ise, tehlikeli fotoğraf çekimine ait görüntüleri fark etmesinin ardından harekete geçti.

Görüntülerde maske takmadığı görülen geline ve akrabalarına yönelik Covid-19 önlemlerine uymamaktan soruşturma başlatan polis; geline, ailesine ve düğüne giden araçtaki akrabalarına yönelik ilk bilgilendirme raporunu hazırladığını duyurdu.

 

Düğün pozu için ölümü göze aldı! Kaput üzerinde tehlikeli çekim ile ilgili etiketler Hindistan düğün pozu tehlikeli çekim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.