Düğün öncesi inanılmaz olay: Kısır gecesinde taşlı sopalı kavga! Yaralılar var...

Erzurum Palandöken'de düğün öncesi düzenlenen kısır gecesinde iki aile arasında korkunç bir kavga çıktı. İki taraf da birbirine taş ve sopalarla saldırdı. 3 kişinin yaralandığı kavgaya özel harekat ekipleri müdahale etti. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Erzurum Palandöken ilçesindeki Küme Evler Mahallesi'nde düğün öncesi inanılmaz bir kavga yaşandı. 

3 KİŞİ YARALANDI

Düğün öncesi erkeklerin kendi aralarında düzenlediği kısır gecesi hazırlığında kavga çıktı. Kadınların da dahil olduğu kavgada taraflar taş ve sopalarla birbirine saldırdı, 3 kişi yaralandı.

 

Düğün öncesi inanılmaz olay: Kısır gecesinde taşlı sopalı kavga! Yaralılar var... - Resim : 2

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kurusıkı tabancanın da kullanıldığı kavgaya müdahale etti. Kafasından aldığı darbe ile kanlar içinde kalan yaralılardan biri, polis aracıyla hastaneye götürüldü. Yaralanan diğer 2 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Gerginliğin devam etmesi üzerine bölgeye özel harekat polisleri de yönlendirildi. Ekipler, bir süre güvenlik için mahallede bekledi.

 Düğün öncesi inanılmaz olay: Kısır gecesinde taşlı sopalı kavga! Yaralılar var... - Resim : 3

 

Düğün öncesi inanılmaz olay: Kısır gecesinde taşlı sopalı kavga! Yaralılar var... ile ilgili etiketler Erzurum Düğün kısır gecesi yaralı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.