Düğün konvoyunda maganda terörü! O anlar görüntülenirken, suçüstü yakalandılar

İstanbul Sancaktepe’de şüpheli şahıs, düğün konvoyunun önüne geçip pompalı tüfekle havaya ateş açtı. O esnada yoldan geçen sivil polis ekipleri magandaları suçüstü yakaladı. Olay vatandaşların cep telefonu kamerasına yansırken, ekiplerin çalışmaları sonucu konvoydaki silahlara da el konuldu. Şüpheliler ifadesine alınmak üzere emniyete götürüldü.

Sancaktepe’de bir şüpheli şahıs, düğün konvoyunun önüne geçip pompalı tüfekle havaya ateş açtı. O esnada yoldan geçen sivil polis ekipleri magandaları suçüstü yakaladı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düğün konvoyunda maganda terörü! O anlar görüntülenirken, suçüstü yakalandılar

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Sancaktepe TEM bağlantı yolunda meydana gelen olayda; iddiaya göre, düğün konvoyunun önüne geçen kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, pompalı tüfekle sağa, sola havaya ateş açtı, yanında bulunan diğer kişi ise silahla havaya ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. O esnada konvoy nedeniyle trafik durma noktasına gelince araçları üst geçitte kalan polis ekipleri, üst geçitten aşağıya atlayıp yoldan geçen araçla beraber konvoy aracındaki magandaları durdurmak için operasyona devam etti. Ekiplerin çalışmaları sonucu konvoydaki silahlara el konuldu şüpheliler ise ifadesine alınmak üzere emniyete götürüldü. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Düğün konvoyunda maganda terörü! O anlar görüntülenirken, suçüstü yakalandılar - Resim : 2

İHA

Düğün konvoyunda maganda terörü! O anlar görüntülenirken, suçüstü yakalandılar ile ilgili etiketler Sancaktepe düğün konvoyu maganda pompalı tüfek konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.