Düğün İstemeyen 3 Kadın Burcu

Malum zamanımızda düğün yapmanın maliyeti karşısında birçok çift evliliği erteleyebiliyor. Evlilik hazırlığında olan kadınları düşündüren ve heyecanlandıran bir şey varsa o da düğündür. Düğün istemyen kadın burçları konusunda araştırma yapanlar için Koç, Boğa, Terazi, Yengeç, Akrep, İkizler, Balık, Kova, Başak, Oğlak burçları arasında düğün istemeyen 3 kadın burcunu sizler için araştırdık.

Astrolojiye ve günlük burç yorumlarına bakmadan güne başlamayanların en çok merak ettikleri konu da düğün istemeyen kadın burçlarıdır. Burçlara inanmayan erkekler, evlilik sürecinde düğün istemeyen kadınların burçlarını öğrenmek istiyor. Malum düğün masraflı bir süreçtir. Bu süreçten en az kayıpla ayrılmak isteyen çiftler için Koç, Boğa, Terazi, Yengeç, Akrep, İkizler, Balık, Kova, Başak, Oğlak burçları arasında düğün istemeyen 3 kadın burcunu araştırdık.

DÜĞÜN İSTEMEYEN 3 KADIN BURCU

KOÇ BURCU: Evlilik hazırlığında belki de en aktif burç Koç burcudur. Rutin bir evlilik geçirmek istemiyorsanız koç burcu kadını ile birlikte uzun bir gelecek tasarlayabilirsiniz. Ancak düğün istemeyen kadın burçları arasında Koç burcu bir adım öndedir. Onların aklında sürekli hareket olduğu için düğün yapmak yerine dünyayı gezmek vardır.

AKREP: Kıskançık ve güven konusunda yüksek ihtisas yapmış olan Akrep burcu kadını, düğün istemeyen kadın burçları arasındadır. Akrep burcu kadını için önemli olan uzun güven dolu bir evlilik daha önemlidir. Bir nikahla her şeyin tamam olacağını düşünür.

KOVA: Düğün istemeyen kadın burcu Kova'dır. Zira endişelerinden ve korkularından arındığı anda onlar için evlilik duygusal bir keşfe dönüşür. Kendisini güvende hisseden kova burcu kadını aradığı değişimi bulmanın mutluluğuyla düğün yapmak yerine baş başa kalmanın keyfine varacaktır.

Düğün İstemeyen 3 Kadın Burcu ile ilgili etiketler burç düğün istemeyen kadın burçları en zor burç kadını
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.