Düğün hazırlığı yapanlara çeyrek altın şoku! İşte Kapalıçarşı'da 20 Mayıs gram altının yeni fiyatı

FED Başkanı Jerome Powell’in açıklamaları doğrultusunda altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Haftanın son iş günü olan Cuma gününde serbest piyasada; gram altın 947 TL, çeyrek altın ise 1560 TL’den işlem görüyor. İşte Kapalıçarşı’da 20 Mayıs güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları haftanın son iş gününde hareketliliğine kaldığı yerden devam ediyor. Düğün mevsiminin açıldığı şu günlerde yeni evlenecekler altın fiyatlarını yakından inceliyor.

The Wall Street Journal tarafından düzenlenen etkinlikte söz alan Powell, enflasyonda belli bir düşüş yaşanana kadar para politikasını daha da sıkılaştırmaya gideceklerini hatırlatarak ikna edici kanıtlar görmemeleri durumunda daha da agresif düşünmelerinin kaçınılmaz olduğunu hatırlattı.

Powell ayrıca gelecek iki toplantıda da 50 baz puanlık faiz artırımına gitmeyi planladıklarını yineledi.

20 Mayıs Cuma sabahında serbest piyasada; gram altın 947 TL, çeyrek altın 1560 TL, yarım altın 3125 TL, tam altın 6221 TL ve Cumhuriyet altını ise 6374 TL’den işlem gördü.

Düğün hazırlığı yapanlara çeyrek altın şoku! İşte Kapalıçarşı'da 20 Mayıs gram altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı’da 20 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 947 TL
Çeyrek altın: 1560 TL
Yarım altın: 3125 TL
Tam altın: 6221 TL
Cumhuriyet altını: 6374 TL

Düğün hazırlığı yapanlara çeyrek altın şoku! İşte Kapalıçarşı'da 20 Mayıs gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.