Düğün günü damadın arkadaşları öyle bir şey yaptı ki... Davetliler hayrete düştü!

Ülkemizde dünya evine girerken bazı bölgelerde uygulanan gelenekler görenleri hayrete düşüren cinsten. Damada uygulanan komploların en enteresan örneği ise Amasya'da. Kına gecesinde damadın arkadaşları damada önce yumurtalarla saldırdı, sonrasında ise başından aşağı un, sirke, su, zeytinyağı ve ayçiçek yağı döktü. İşte o ilginç anlar kamerada...

Amasya’da düğün günü bir grup genç, evlenen arkadaşlarına yapmadığını bırakmadı. 

"İÇLERİNDE SON KALAN BEKAR BENDİM, HEPSİNİN BİRİKİMİ BANA PATLADI"

Arkadaş grubunda bulunanların hepsinin düğünlerinde kameralara yansıyan benzer durumların yaşandığını anlatan damat Yasin Kermen, “Biz 15-20 kişilik bir arkadaş grubuyuz. İçlerinde son kalan bekar bendim. Hepsinin birikimi bana patlamış oldu. Yumurta sağanağıyla başlayan saldırı daha sonra un ve sirkeyle devam etti” dedi.

Düğün günü damadın arkadaşları öyle bir şey yaptı ki... Davetliler hayrete düştü!

“BULAŞIK DETERJANIYLA 3 KERE YIKANDIM"

Sırılsıklam olmasına rağmen sabırla arkadaşlarının saldırısının sonlanmasını bekleyen 33 yaşındaki Kermen, “Bulaşık deterjanıyla 3 kere yıkanmak zorunda kaldım. Sirke, zeytinyağı ve ayçiçeği yağının kokusu zor çıkıyor” diye konuştu.

Düğün günü damadın arkadaşları öyle bir şey yaptı ki... Davetliler hayrete düştü! - Resim : 2

İnci Dağ ile hayatını birleştiren Kermen, düğüne katılan arkadaşları ve misafirlerinden yanan ormanların yeniden yeşertilmesine dikkat çekmek amacıyla davetiyeyle birlikte dağıtılan ağaç tohumlarını toprakla buluşturmalarını istedi.

 

Düğün günü damadın arkadaşları öyle bir şey yaptı ki... Davetliler hayrete düştü! ile ilgili etiketler Amasya Düğün Damat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.