Düğün Dernek 2: Sünnet filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

4 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Düğün Dernek 2: Sünnet adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Düğün Dernek 2: Sünnet hangi kanalda? Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimlerdir?

4 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Düğün Dernek 2: Sünnet adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Düğün Dernek 2: Sünnet 2015 yılında vizyona girmiştir..

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak! İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan yapımın yönetmenliği yine Selçuk Aydemir'e ait.

Düğün Dernek 2: Sünnet filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin

Tür:   Komedi

Yapım Yılı: 4 Aralık 2015 / 1s 52dk

Düğün Dernek 2: Sünnet filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Star TV Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu özet oyuncuları kimdir düğün dernek yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.