Düğün de korona da bitmiyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan düğünlerde sosyal mesafe kuralları hiçe sayılmaya devam ediliyor. Sık sık uyarılar yapılmasına rağmen İstanbul’da yine dehşete düşüren görüntüler kaydedildi. Mega kentte düğün için bir araya gelen grup, caddeleri trafiği kapatıp meşalelerle ve araçlarla patinaj çekerek ortalığı adeta dumana boğdu.

Koronavirüs salgınında 1 Haziran’da normalleşme sürecine girilmesinin ardından düğünler de başladı. Temmuz ayında düğünlere izin verilmesiyle birlikte gelin almak için önceki hafta Pazar günü saat 20.00 sıralarında Pendik Batı Mahallesi'nde, yine önceki hafta Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Mahallesi Bezirganbahçe mevkisinde, geçtiğimiz hafta saat 18.00 sıralarında Büyükçekmece'de ve önceki hafta Cuma günü saat 20.00 sıralarında Kağıthane Gültepe ve Telsizler Mahallesi'nde olmak üzere bir araya gelen gruplar, onlarca uyarıya ve artan vakalara rağmen meşaleler eşliğinde gelini evden çıkarttı.

Düğün de korona da bitmiyor

Gruplar, yüksek sesli müzikler eşliğinde halay çekerek göbek attı. Salgına rağmen canlarını bir an olsun umursamayan grup adeta virüse meydan okudu.

Düğün de korona da bitmiyor - Resim : 2

HİÇBİR KURALA UYMADILAR

Konvoyun ardından düğün salona ulaşan gruptakiler, salgına rağmen kurala uymayarak halay çekti. Göbek atarak eğlenen, maskeleri çene altında ve kollarında tutan salondakiler salgına rağmen ölüme meydan okuyarak doyasıya eğlendi. İstanbul Boğazı’ndaki teknede de geçtiğimiz Salı günü saat 16.00 sıralarında eğlence düzenleyen bir grup, hiçbir kuralı umursamayarak eğlendi.

Düğün de korona da bitmiyor - Resim : 3

EKİPLER O MAGANDALARI ARIYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yol kapatıp trafiği tehlikeye sokan, meşaleler yakarak ortalığı dumana boğan ve çevreye rahatsızlık veren o magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

 

Düğün de korona da bitmiyor ile ilgili etiketler Koronavirüs Düğün sosyal mesafe korona önlemleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.