'Düğümü Terim çözecek'

Trabzonspor, 28. haftanın kapanış maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Son anlara 2-1 önde giren bordo mavililer, 90+5'inci dakikada yedikleri golle liderliği Başakşehir'e bıraktı...

Trabzonspor'un golleri 7. dakikada Abdülkadir Ömür ile 52. dakikadacNovak'tan gelirken, ev sahibi Alanyaspor'un gollerini 45+1. dakikada Cisse ve 90+5'te Bakesetas kaydetti.

Trabzonspor'da 80. dakikadacHosseini, Salih Uçan'a sert müdahalesi sonrası direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Alanyaspor'da ise 82'de N'Sakala, Abdülkadir ÖmüHosseinr'ün ayağına basarak ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Trabzonspor'un bu beraberlikle liderlik koltuğunu Başakşehir'e kaptırdığı mücadeleyi SuperHaber'e değerlendiren Fotomaç yazarı Serkan Korkmaz, "Trabzonspor kimilerine göre 2 puan kaybetti, bana göre 1 puan kazandı. Çünkü Alanyaspor ligin en zorlu takımlarından birisi. Trabzonspor bugün kazanabilirdi de ve kazandığında çok daha rahat bir 6 hafta geçirebilirdi" dedi.

Serkan Korkmaz'ın Alanyaspor-Trabzonspor maçına dair görüşlerinin tümü SuperHaber YouTube kanalında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

'Düğümü Terim çözecek' ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor Süper Lig TFF Abdülkadir Ömür novak Bakesetas Hosseini serkan korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.