Düğüm Salonu filminin konusu nedir? Düğüm Salonu oyuncuları kimlerdir?

27 Ocak Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Düğüm Salonu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fantastik türdeki film Düğüm Salonu hangi kanalda, Düğüm Salonu oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

27 Ocak Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Düğüm Salonu adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Düğüm Salonu 2018 yılında vizyona girmiştir. Düğüm Salonu adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç hikayesi seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Düğüm Salonu filminin konusu nedir, Düğüm Salonu oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

Düğüm Salonu Filminin Konusu Nedir?

Yıllar önce tanışıp aşık olmuş olan bir gelin ile bir damat bir nikah salonu önünde öpüşmüştür. Şans eseri ikisi de aynı gün ve aynı binada farklı salonlarda başka kişilerle evlenmek üzere olduklarını fark ederler. Olaylar elbette beklendiği gibi planlandığı gibi gitmeyecektir. İki düğün birbirine girer, sırlar açığa çıkar, ortalık kısa sürede karmakarışık olacaktır.

Düğüm Salonu filminin konusu nedir? Düğüm Salonu oyuncuları kimlerdir?

Komedi dünyasından tanıdığımız Şahin Irmak’ın ilk kez senaristlik yaptığı bu filmin yönetmenliğini birçok başarılı filmlere imza atmış olan Hakan Algül üstlenmiştir. Filmin başrollerinde İrem Sak, Emre Karayel ve Gonca Vuslateri bulunmaktadır.

Düğüm Salonu Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Burak Aksak

Oyuncular: Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Binnur Kaya

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 17 Kasım 2017 / 1s 51dk

Düğüm Salonu filminin konusu nedir? Düğüm Salonu oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler düğüm salonu filminin konusu nedir nerede çekildi oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.