Düğmesi Rasim Ozan Kütahyalı'nın göbeğini tutamadı

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programı yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'nın fazla kiloları başına dert oldu. Canlı yayında gömleğinin düğmesi patlayan Kütahyalı, diğer yorumcuların diline düştü.

Beyaz TV ekranlarında spor yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın başı aldığı kilolarla belada. Derin Futbol programının dün akşam yayınlanan bölümünde bir ara gömleğinin düğmesi patlayan Kütahyalı'nın göbeği göründü.

O anlara ilişkin görüntüleri ekrana getirilen Kütahyalı, diğer yorumcuların dilinden kurtulamadı. Sunucu Onur Yıldız, Kütahyalı'ya 'Frikik vermişsin' diyerek takıldı.

Düğmesi Rasim Ozan Kütahyalı'nın göbeğini tutamadı

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI 

Öte yandan Kütahyalı, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maçın ardından İstanbul Alibeyköy Barajı'na gitmiş ve "Fenerbahçeli kardeşlerim son haftalarda o kadar çok ağladı ki, İstanbul'da barajlar doldu. Bundan sonra Alibeyköy Barajı'nın adı Fenerbahçe Barajı'dır" diyerek sarı-lacivertli taraftarların büyük tepki çekmişti.

"KADIKÖY'DE SARI-KIRMIZI RENKLİ TÜM TAKIMLAR KAZANIYOR"

Kütahyalı bir başka paylaşımında ise Kadıköy'de Galatasaray'ın ve Göztepe'nin kazanmasına gönderme yaparak, "Kadıköy'de renkleri sarı-kırmızı olan her takım kazanıyor ve gol atan tüm oyuncular kayarak seviniyor" mesajıyla gündeme gelmişti.

Düğmesi Rasim Ozan Kütahyalı'nın göbeğini tutamadı ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV video düğme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.