Dudullu'da cam imalathanesinde patlama: Ölü ve yaralılar var!

Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde cam fabrikasında meydana gelen patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Yıldız Cam Fabrikası'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle kazan patladı.

Patlamanın etkisiyle 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

Dudullu'da cam imalathanesinde patlama: Ölü ve yaralılar var!

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği söz konusu patlamaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ''Valiliğimiz Güvenlik Acil Durum Merkezi’ne (GAMER) yapılan bir ihbarda, Ümraniye ilçesi Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir cam fabrikasında, bugün saat 16.00 sıralarında kazan patlaması meydana geldiği bildirilmiştir.

Olay yerine hemen güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilmiş, patlama sonrasında işyerinde oluşan yangın söndürülmüştür.

Alınan ilk bilgilere göre; olayda (1) kişi hayatını kaybetmiş, yaralı olarak kurtarılan (7) kişi çevredeki hastanelere sevk edilmiştir.

Olaya ilişkin tahkikat sürdürülmektedir.'' ifadelerini kullandı.

Dudullu'da cam imalathanesinde patlama: Ölü ve yaralılar var! ile ilgili etiketler İstanbul Ümraniye patlama Fabrika dudullu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.