Allah şehit Halil Kantarcı'nın duasını kabul etti... Twitter'ı sallayan slogan!

ABD Başkanı Trump ve yardımcısı Pence, Türkiye'yi, "FETÖ ve PKK destekçiliği" suçlamasından yargılanan Papaz Andrew Brunson'ın iade edilmemesi durumunda geniş çaplı yaptırımlar uygulamakla tehdit etti.

Trump'ın sosyal medyada bu yönde paylaştığı mesajlar piyasalarda dalgalanmalara neden olurken, Türkiye'den ABD'ye misilleme gecikmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD’nin bu küstah tehdidine karşı sert cevaplar geldi. Ekonomi yönetiminin karşı hamleleri sonucunda da doların ateşi sönmeye başladı.

İki ülke arasındaki kriz Amerikan piyasalarını da etliledi. ABD borsalarında sert düşüşler yaşandı.

ABD borsaları Dow Jones ve S&P 500 son 2 ayın en kötü performansını ortaya koydu.

NEDİM ŞENER'DEN ANLAMLI PAYŞAŞIM

Yaşanan bu gelişmelere üzerine, Posta gazetesi yazarı Nedim Şener sosyal medya hesabında ABD piyasalarındaki dalgalamayla ilgili Amerikan televizyonlarına yansıyan iki görüntüyü paylaştı.

Şener mesajına, "CNN’de iki alt yazı; 'Türkiye ABD mallarına yeni tarife ile ağır tokat attı', 'Türkiye ile ticari savaş ABD borsalarını batırdı'... Gelecekte çocuklarınıza gururla göstereceğiniz bir görüntü, saklayınız. Emeği geçen Türk halkına." notunu ekledi.

Allah şehit Halil Kantarcı'nın duasını kabul etti... Twitter'ı sallayan slogan!

Nedim Şener'in bu paylaşımı çok sayıda destek mesajı alırken, Posta yazarı bir okurundan gelen, "Nedim bey "Amerika kim lan!" Deyip paylaşır mısınız. Rahmetli 15 Temmuz Şehidi Halil Kantarcı abimizin duasıydı. O günleri göremedi ama duası kabul oldu." mesajına da kayıtsız kalmadı.

Yeni bir mesaj paylaşan Nedim Şener şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşlarının isteği üzerine, 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı için hep beraber;Amerika kim lan! Halil Kantarcı’nın mekanı cennet olsun, hakkını bize helal etsin"

Allah şehit Halil Kantarcı'nın duasını kabul etti... Twitter'ı sallayan slogan! - Resim : 2
Allah şehit Halil Kantarcı'nın duasını kabul etti... Twitter'ı sallayan slogan! - Resim : 3

 

 

Allah şehit Halil Kantarcı'nın duasını kabul etti... Twitter'ı sallayan slogan! ile ilgili etiketler Nedim Şener Halil Kantarcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.