DualSense’in batarya ömrü ne kadar?

Sony’nin yeni nesil oyun kontrolcüsü olan DualSense, özellikleri ve batarya ömrü araştırılıyor. Özellikle PlayStation 5 ile birlikte gelen DualSense’in batarya ömrü ile ilgili detaylar haberimizde.

DualSense’in batarya ömrü ne kadar dayanır sizler için araştırdık. Oyun meraklılarının PlayStation ile birlikte gelen yeni nesil oyun kontrolcüsü DualSense özellikleri merak edildi. PlayStation 5 8299 TL fiyat etiketine sahip.

PlayStation 5 konsolun en dikkat çeken özelliklerinden biri de DualSense isimli oyun kontrolcüsü. Konsolun dışında ayrıca alınmak istenildiğinde DualSense yeni nesil oyun kontrocüsü Türkiye'de 1090 TL'den temin edilebiliyor.

DualSense’in batarya ömrü ne kadar?

DualSense’in batarya ömrü ne kadar?

DualSense’in batarya ömrü hakkında merka edilenler arasında DualShock ile kıyaslanmasını oyun severler için yaptık. PS4 Pro ile gelen DualShock 4 ile kıyasla DualSense'in biraz daha uzun bir batarya ömrü sunduğu söylenebiliriz.

Oyunların özelliklerinin kullanımına göre değişiklik gösteren batarya ömrü, The Verge'e göre 6 ila 7 saat dayanırken IGN'e göre 10-13 saat, ArsTechnica'ya göre 10 saatlik bir batarya ömrü söz konusu. Ancak yine ArsTechica'ya göre Spider-Man Miles Morales'te bu süre 10 saat olarak ölçülürken, konsolda yüklü olarak gelen Astroboy söz konusu olduğunda bu süre çok daha az kaldığı gözlemleniyor.

DualSense’in batarya ömrü ne kadar?

DualSense özellikleri

PlayStation 5 ile gelen yada ayrıda alabiliceğiniz DualSense dahili pil, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler, hareket algılama, entegre hoparlör ve mikrofon, bu yeni nesil kol modelinin sunduğu teknolojiler ile oyunculara üst düzey bir deneyim yaşatacak. Standart bir oyun kolu düşünüldüğünde dopdolu bir cihaza dönüşen PlayStation 5 joystick, keşfedilmesi gereken onlarca farklı özelliği bulunuyor.

PS5 ile birlikte değişip çeşitlenerek titreşim dışında ses ve ışık yoluyla geri bildirimi de destekler hale gelen DualSense, oynadığınız tüm oyunların gerçeklik hissini artırırken oyundan aldığınız keyfi de üst noktalara taşıyacak.

Çok daha fazla mecrada paylaşım yapabilmeyi mümkün kılan “Oluştur” düğmesi, böylece canlı olarak oyun oluşturmanızı ve dünyayla paylaşmanızı kolaylaştırıyor.

DualSense’in batarya ömrü ne kadar? ile ilgili etiketler dualsense özellikleri ps5 oyun kontrolcüsü joystick
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.