Dualı Regaip Kandili mesajları! En güzel Regaib Kandili mesajları 2020!

Dualı Regaip Kandili mesajları! 27 Şubat tarihi ile yılın ilk kandili olan Regaib Kandili'nin gelmesi ile birçok kişi ibadetlerini artırmaya, dualar etmeye ve Kur'an-ı Kerim okumaya yöneliyor. Camilerin mescidleri dolup taşarken birçok kişi sevdiklerinin kandilini mübareklemek için mesajlar araştırmaya başladı. İşte, Dualı Regaip Kandili mesajları! En güzel Regaib Kandili mesajları 2020! Detaylar haberimizde...

Dualı Regaip Kandili mesajları! Regaib Kandili'nin gelmesi ile birçok kişi Kur'an-ı Kerim okumaya, ibadetlerine ağırlık vermeye, adak dağıtmaya ve dualar etmeye devam ediyor. Yılın en mübarek günlerinden olan Regaib Kandili'nde sevdiklerine mesajlar göndermek isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. En güzel Regaib Kandili mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, Dualı Regaip Kandili mesajları! En güzel Regaib Kandili mesajları 2020! Detaylar haberimizde...

cami en güzel ile ilgili görsel sonucu

DUALI REGAİB KANDİLİ MESAJLARI!

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak gibi yağdığı bu gecede dualarınızın kabul olması dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Ey rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et. Senden işimizde rüşde hidayet etmeni istiypr, nefislerimizi kötülüklerden sana sığınıyorurz.

Her Sabah güneşle doğan umutlar, her yeni baharla tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.

cami en güzel ile ilgili görsel sonucu

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun...

Ya Rab! Bizi dos doğru bir yola ilet; senin çizmiş olduğun istikamette ilerlet, niyetlerimizi ihlaslı eyle, ve bize lütfettiğin güzelliklerde bereket ihsan eyle, bu mübarek kandil gününde dualarımızı kabul eyle; Amin.

Ey Rabbimiz! Bizlere dünyada ve ahirette güzellikler ihsan eyle azabından muhafaza eyle. ( Bakara 201) Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.

Regaip kandili mesajları her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmeniz dileğiyle hayırlı kandiller.

 

 

Dualı Regaip Kandili mesajları! En güzel Regaib Kandili mesajları 2020! ile ilgili etiketler İslam İslamiyet Allah dua Kuran-ı Kerim Kandil 2020 regaib kandili mesajlar resimli kutlama mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.