Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı

Güzel şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz günlerde Blackpink ile düet yaptığı yeni şarkısını sevenleriyle paylaşmıştı. Lipa’nın şarkısının yayınlamasından sonra bir takipçisinin şarkıyı Aleyna Tilki’nin ”O Sen Olsan Bari” şarkısına benzetmesi ortalığı karıştırdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, geçtiğimiz gün ünlü Koreli kız grubu Blackpink ile düet yaptığı yeni şarkısını yayınladı. Lipa’nın şarkıyı yayınlamasının ardından bir twitter kullanıcısı şarkıyı Aleyna Tilki’nin ”O Sen Olsan Bari” şarkısına benzetince ortalık karıştı.

Lipa ise bir açıklamasında, çıkış albümünü yayınlamadan iki yıl önce bu şarkıyı Chelcee Grimes ile yazdıklarını, yeni albümü öncesinde ilk albümüne almadığı şarkıları tekrar dinlediğini ve bazılarını kullanmaya, bazılarını da başka şarkıcılara vermeye karar verdiğini belirtmişti.

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı

İŞTE O TWEET:

 Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı - Resim : 2

"HIMM?"

Aleyna Tilki de bu durumu Twitter hesabından paylaştı.

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı - Resim : 3

Aleyna Tilki Ve Dua Lipa'nın şarkıları ise şöyle:

 

Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı ile ilgili etiketler Dua Lipa Aleyna Tilki çalıntı şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.