Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri ! Paylaşım milyonlarca kez beğenildi!

Dua Lipa'nın iç çamaşırlı fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı iç çamaşırı ile poz verdiği bir karesini Instagram sayfasından paylaştı. Herkes şarkıcının fotoğrafını araştırmaya başladı. İşte Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri! 23 yaşındaki güzel şarkıcı sosyal medya hesabı Instagram'da cesur bir pozunu paylaştı. Lipa'nın paylaşımı milyonlarca kişi tarafından beğeni rekoru aldı. Ünlü şarkıcının iç çamaşırlı görüntüleri sosyal medyayı salladı. İşte Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri !  Paylaşım milyonlarca kez beğenildi!

23 yaşındaki güzel şarkıcı, ayna karşısında sevgilisi tarafından çekilen cesur bir pozunu paylaştı. Çekilen fotoğrafta güzel şarkıcı aynanın önünde iç çamaşırları ile poz verdi.

 İngiliz şarkıcı Dua Lipa, iç çamaşırı ile poz verdiği bir karesini Instagram sayfasından paylaştı. Lipa'nın bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri !  Paylaşım milyonlarca kez beğenildi! - Resim : 2

DUA LİPA

Lipa, 22 Ağustos 1995'te Londra'da doğmuştur. İlk ismi olan "Dua" bir Arnavutça kelimedir ve "Seni seviyorum", "istiyorum" veya "ihtiyacım var" gibi anlamlara gelir. Ailesi Kosova'dan etnik birer Arnavut'tur. Sylvia Young Theatre School'da okumuştur. Kosova'nın bağımsızlığını ilan ettiği zamana denk gelen 2008 yılında ailesi ile birlikte Kosova'ya göçmüştür. 15 yaşında iken tekrar Londra'ya dönmüş ve arkadaşları ile yaşamaya başlamıştır. Bu dönüşteki amacı bir müzik kariyeri oluşturmaktı ve 16 yaşında tekrar model olarak çalışmaya başladı.

Babası geçmiş zamanda bir Rock müzisyeniydi ve onun müziklerini dinleyerek vakit geçirdi. 14 yaşındayken favorileri Christina Aguilera ve Nelly Furtado şarkılarını YouTube üzerinde cover'layıp yayımlamıştır.

2015 yılında Lipa ilk albümü için Warner Bros. Records ile çalışmaya başladı. Ağustos 2015'te ilk single'ı olan "New Love"ı yayımladı. Lucy Taylor tarafından yazılan ikinci single'ı "Be the One,"ı Ekim 2015'te çıkardı.

Lipa, müzik tarzını "Dark Pop" olarak tanımlar.

Kendi isminin başlık olarak kullanıldığı debut stüdyo albümü 2 Haziran 2017'de yayımlanmak üzere planlanmıştır.

Arnavutça

Arnavutça (gjuha shqipe, gûha şkîpe veya cuha şçipe), Arnavutların konuştuğu dil. Hint-Avrupa dil ailesi içinde özgün bükümlü ve eklemeli bir dildir.

Roma'nın 5. yüzyılda Gotlarca yıkılması sonrasındaki İllirya bölgesindeki Slav işgali sonucu Slav dilleri ile yakınlaşan Arnavutçaya 1000 yıldan fazla Doğu Roma (Bizans) yönetimi sonucu Yunanca ve ayrıca 432 yıl süren Osmanlı yönetimi sonucu Türkçe ve Arapça kelimeler de girmiştir. Ancak en çok etkilendiği dil Orta Çağ boyunca yönetiminde bulunduğu Venedik sebebiyle Latincedir.Arnavutça'nın fonetik yapısı ,Almanca,İtalyanca,Rusça,Fransızca ve Yunanca 'nın karışımından oluşan bir yapıya sahiptir.

Günümüz modern Arnavutçasında Latince kökenli sözcüklerin sayısı giderek artmaktadır. Modern Arnavutça, ulusal Arnavut eğitim politikası gereğince Osmanlı döneminde Türkçe ve Arapçadan geçen sözcüklerden neredeyse tamamen arındırılmıştır.

Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri ! Paylaşım milyonlarca kez beğenildi! ile ilgili etiketler Dua Lipa iç çamaşırlı görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.