Dua Lipa ile Anwar Hadid el ele denize atladı! Hadid'in annesi ilk yorumu yaptı!

Dünyaca ünlü sanatçı Dua Lipa ile model sevgilisi Anwar Hadid, Arnavurtluk'ta tatil yapıyor. Güzel havanın tadını çıkaran genç aşıklar, sosyal medya hesabından el ele denize atladığı bir videosunu paylaştı. Paylaşımı gören Hadid'in annesi ise, "Sizi seviyorum çocuklar" yorumunu yaptı.

Müzik dünyasının genç kuşak yıldızlarından Dua Lipa ile model sevgilisi Anwar Hadid, şu sıralarda hem aşkın hem de tatilin keyfini çıkarıyor. 25 yaşındaki Lipa ile 22 yaşındaki Hadid, tatilde çekilen neşeli videolarını ve fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

İLK YORUM ANNEDEN GELDİ

Dua Lipa ve Anwar Hadid, bu yıl tatil için Lipa'nın kökenlerinin geldiği Arnavutluk'u tercih etti. Genç çift, çıktıkları bir tekne gezisinde güverteye çıkıp birlikte el ele denize atladılar. Lipa, o anlarda çekilen videoyu da Instagram hesabından paylaştı. Genç şarkıcının bu paylaşımına Anwar Hadid'in annesi Yolanda Hadid'den de mesaj geldi. Anwar Hadid'in annesi Yolanda Hadid, oğlunun sevgilisi Dua Lipa'nın paylaşımına "Sizi seviyorum çocuklar" diye yorum yaptı.

Dua Lipa ile Anwar Hadid el ele denize atladı! Hadid'in annesi ilk yorumu yaptı!

2019'DAN BERİ BİRLİKTELER

Dua Lipa ile Anwar Hadid, 2019 yılından bu yana aşk yaşıyor. Başlarda birçok kişi genç çiftin ilişkisinin kısa süreceğini düşünürken Lipa ile Hadid, mutlu ilişkileriyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Dua Lipa ile Anwar Hadid el ele denize atladı! Hadid'in annesi ilk yorumu yaptı! - Resim : 2

Dua Lipa ile Anwar Hadid el ele denize atladı! Hadid'in annesi ilk yorumu yaptı! ile ilgili etiketler Arnavutluk tatil Dua Lipa Anwar Hadid
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.