DSP'li meclis üyeleri AK Parti'ye geçti!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Ardahan'ın Damal ilçesinde DSP'den seçilen belediye meclis üyeleri Erol Birkoç ve Sürsafa Abdan partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye geçti.

Konuya ilişkin açıklama AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın'dan geldi.

Aydın yaptığı açıklamada, DSP'den Damal Belediye Meclis Üyesi seçilen Sürsafa Abdan ve Erol Birkoç'un AK Parti'ye geçtiğini söyleyerek, ''Kendileri AK Parti ailesinin birer ferdi oldular. Birlikten güç doğar anlayışı ile AK Parti çatısı altında hizmet verecek olan değerli dostlarımıza partimize hoş geldiniz diyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah hep birlikte Damal İlçemiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. İlçede göstermiş olduğu üstün başarı içinde ilçe Başkanımız Nevriye Derdiyok'a teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

DSP'li meclis üyeleri AK Parti'ye geçti! ile ilgili etiketler AK Parti Ardahan DSP
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.