Drift yapan aracın kapısında asılı kalan bekçi yaralandı

İstanbul'da film sahnelerini aratmayan bir olay yaşandı. Drift yapan bir araçları durdurmaya çalışan bekçilerden biri aracın camında asılı kaldı. Bekçiye aldırış etmeyen sürücü gaza basıp kaçmaya çalıştı, savrularak yola düşen bekçi yaralandı.

İstanbul Başakşehir'de ihbar üzerine polis plakası öğrenilmeyen hız tutkunu bir driftçinin peşine düştü. Polisin uyarısana uymayan sürücü kaçmaya başladı. Kısa süre sonra gece bekçileri otomobili durdurdu. İşte ne olduysa burada oldu.

Bekçilerin hamle yapması üzerine hız tutkunu sürücü gaza bastı. Bekçiler aracı durdurmak istedi. Biri aracın kapısına asılarak sürücüye engel olmak istedi. Sürücü hiçbir şey olmamış gibi yola devam ederek kaçtı. Bekçi, hızla fırlayan araçtan yola düşerek yaralandı.

Yaralanan bekçi hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaçan hız tutkunu sürücü aranıyor. (DHA)

Drift yapan aracın kapısında asılı kalan bekçi yaralandı ile ilgili etiketler İstanbul bekçi polis Drift Yaralama Operasyon kaçış hız tutkunu yol kesme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.