Dream TV kapatıldı!

Dream TV kapatıldı? Uzun süredir yayın hayatına devam eden Dream TV müzik ve gençlik kanalı olarak biliniyordu. Dream TV izleyenleri merakla soruyor Dream TV kapatıldı mı?

Dream TV kapatıldı? Bir zamanların çok sevilen kanalı sessiz sedasız yayın hayatına son mu verdi soruları Dream TV sevenleri tarafından merak konusu oldu. Dream Tv kapatıldı mı diye merak edenler için araştırdık. Dream TV kapatıldı?

DREAM TV KAPATILDI MI?

Dream TV kapatıldı. 2003 yılında Doğan Holding bünyesinde kurulan Dream TV, 2018 yılında Demirören Holding ile gerçekleşen satış işleminin ardından kapanma kararı aldı. Dream TV'nin yayın hayatına son vermesi birçok sevenini üzdü.
Festivaller ile özdeşleşmişti

Rock'n Coke, Efes Pilsen One Love Festival ve Vodafone FreeZone Fest gibi festivalleri ekrana getirerek genç kitleyi yakalamayı başaran Dream TV, 17 yıllık serüvenin sonuna geldi. Instagram'dan yayın yapan glorymagazines sayfasının haberine göre, Dream TV yayın hayatını bitirme kararı aldı

SESSİZ SEDASIZ SON VERDİ

Dream TV'nin 2003 yılında başlayan bu macerası 1 Ağustos günü sessiz sedasız sona erdi. Bir döneme damga vurmayı başarmış Dream TV'nin kapandığı haberleri ise 4 gün sonra gündeme geldi. Özellikle Rock'n Coke festivallerinin yayını ile genç kitle üzerinde büyük etki bırakan Dream TV'nin yayın hayatının son bulması sevenlerini üzdü.

Öte yandan Dream Türk'ün yayınlarına aynı şekilde devam ettiği öğrenildi.

Dream TV kapatıldı! ile ilgili etiketler Doğan Holding Dream TV yayın kapatıldı kapatıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.