Dr. Naim Babüroğlu: 3. Patriot İran’a yapılacak bir operasyonun ayak sesleri, işaret fişeğidir!

Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu Suriye sınırları ve Doğu Akdeniz’deki son gelişmeleri SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e anlattı.

Türkiye bir yandan koronavirüs ile mücadele ederken aynı zamanda Suriye sınırları içindeki bölücü terör örgütü PKK/YPG ile olan amansız mücadelesini sürdürüyor. Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu Suriye, Irak, İran ve Doğu Akdeniz’de yaşanan son gelişmeleri masaya yatırdı.

Amerika, PKK/PYD’yi Suriye’de neden destekliyor? Amerika, Suriye’nin %25'ini PKK/ PYD’ye neden işgal ettirdi? Amerika, Fırat’ın doğusundan neden vazgeçmiyor? Türkiye, 60 bin silahlı gücü bulunan terör örgütü ile nasıl mücadele edebilir? Türkiye güvenli bölgeyi nasıl tamamlayabilir ve oluşturabilir? Irak Kürt Bölgesel Yönetimi PKK’ya yönelik operasyon mu başlattı? Kandil’i ele geçirilmek için ne yapılabilir?

Dr. Naim Babüroğlu’nun açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.