Dr. House dizisinin Türkiye uyarlaması geliyor!

2004 yılında ABD'de yayın hayatına başlayan ve 8 yıl devam eden Dr. House dizisinin yerli uyarlaması geliyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ve hangi oyuncuların kadroda düşünüldüğüne ilişkin detayları Sina Koloğlu açıkladı.

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Dr. House dizisinin yerli uyarlamasının yayınlanacağı kanalı açıkladı. Dizinin Türkiye haklarını Karga7 Pictures almıştı.

İşte Koloğlu'nun o yazısı:

"Bir ‘Dr. House’, sekiz yıl ABD’de oynayan (2004 - 2012), bizde de epey izleyici kitlesi olan bir dizi. Dünyada da ‘tanınmış diziler’ listesinde bulunur. Uyarlaması çekilecek diye söylentiler çıkmıştı. Bu, doğru. Projenin uyarlama hakkını Karga7 Turkey aldı. Yapım TV 8’de yayınlanacak. Prensipte anlaşma sağlandı. Uyarlama önemli ve riskli. Çünkü bu karakter hayli uçlarda dolaşıyor. ‘Türk örf ve aile yapısına uygun’ olması lazım! Kulağıma gelen, Berkun Oya senaryoyu yazacak. Hemen dip notu vereyim; Oya’nın en son dizi işi ‘Masum’du ve pek bir severek izlemişti ev ahalisi. Hani ön yargı olabilir ama bu işin altından kalkar diye düşünmüyor değilim. Peki kimlerin adı geçiyor?

Dr. House dizisinin Türkiye uyarlaması geliyor!

OZAN GÜVEN, TİMUÇİN ESEN VE OKAN YALABIK...

Ozan Güven, Timuçin Esen ve Okan Yalabık ekip için adı geçenler. Valla ben bu üç ismi de beğeniyorum. Biriyle kesin anlaşma sağlandı diyebilirim.

Ha reyting ne olur? TV8 tam olarak ‘dizi izlenen kanal’ hüviyetine kavuşamadı. ‘Survivor’ kanalı görüntüsünü hâlâ tam üzerinden atamadı. ‘Dr. House’ uyarlaması sürpriz yapabilir diyelim."

Yazının devamını okumak için tıklayın...

Dr. House dizisinin Türkiye uyarlaması geliyor! ile ilgili etiketler TV8 Milliyet Timuçin Esen Ozan Güven
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.