DP Genel Başkanı Uysal'dan Akşener çıkışı!

İYİ Parti listesinden milletvekili seçilen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti'de yaşanan olağanüstü kongre kararını yorumladı.

Afyonkarahisar'da bulunan DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel'i ziyaret ederek, bir süre görüştü.

ZİYARET SONRASI İYİ PARTİ'DE YAŞANAN GELİŞMELER SORULDU

Ziyaret sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in olağanüstü kurultay kararı alıp, "Genel başkanlığa aday olmayacağını" açıklamasının hatırlatılması üzerine, Genel Başkanı Akşener ile parti yetkililerinin, bu konuda gerekli açıklamaları yaptığını söyledi.

"GÖREVİ BIRAKMAYACAĞINI BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM"

Gültekin Uysal, "Bütün değerlendirmeler yapılır ve çizgiler içerisinde partiler genel kurullarını yapar. Ben sayın Meral Akşener'in görevi bırakmayacağına bütün kalbimle inanıyorum. Kendi düşüncem olarak da bırakmaması gerektiğini ifade etmek isterim." dedi.

DP Genel Başkanı Uysal'dan Akşener çıkışı! ile ilgili etiketler Meral Akşener gültekin uysal yorum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.