Doya Doya Moda Umut Eker kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda Umut Eker araştırılmaya başlandı. Yarışmaya Ivana Sert'in yerine jüri olarak katılan stil danışmanı Umut Eker gündem oldu. Tarzı ile konuşulan Doya Doya Moda Umut Eker hakkındaki detaylar haberimizde...

Doya Doya Moda Umut Eker kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Doya Doya Moda All Star ile yeni sezona bomba gibi devam ediyor. Kemal Doğulu’dan sonra jüri koltuğuna oturan Ivana Sert programdan ayrıldı. Jüri koltuğunda Ivana Sert’in yerinde Umut Eker'i görenler merakla araştırmaya başladı. Peki, Doya Doya Moda Umut Eker kimdir, kaç yaşında detayları haberimzide.

Doya Doya Moda Umut Eker kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda Umut Eker kimdir?

Doya Doya Moda Umut Eker 1983 yılında Bakırköy doğumludur.  Umut Eker model ve stil danışmanı olan Umut Eker daha önceden Bu Tarz Benim yarışmasında jüri koltuğunda oturarak kendini göstermişti. Açıköğretimde bankacılık okuduktan sonra bankacı olmak istemeyen Umut Eker ünlü bir firmaya girerek mağazada satış temsilcisi olmuştur.

Doya Doya Moda Umut Eker kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

 Bu esnada manken Didem Soydan tarafından fark edilerek çalışma alanını değiştirdi. Daha sonralardan Tarkan, Emre Altuğ, Ziynet Sali gibi ünlü isimlere stil danışmanlığı yapmıştır.

Umut Eker sevgilisi kim?

Umut Eker, 2009 yılı ile 2012 yılları arasında modacı Simay Bülbül ile birlikte olduğu bilinmektedir. Daha sonradan 2012 yılında oyuncu Naz Elmas ile birliktelik yaşamıştır. Stilist Umut Eker, yaklaşık 3 yıl aşk yaşayıp geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Selin Türkmen ile ilişkisini bitirdiği bilinmektedir.

Doya Doya Moda Umut Eker kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü stil danışmanı Umut Eker’in Instagram hesabına @umuteker kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Umut Eker kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda umut eker kimdir kaç yaşında Instagram adresi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.