Doya Doya Moda puan durumu? 21 Aralık gününün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda puan durumu? 21 Aralık gününün birincisi kim oldu? ? İddialı tarzları ile kendilerini gösteren yarışmacılarımız, 21 Aralık günü Doya Doya Moda programında yine gergin anlar yaşandı. Bugün yine değişik konsepti ile Doya Doya Moda puan durumu? 21 Aralık gününün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda puan durumu ne? 21 Aralık günün birincisi kim oldu? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda yeni sezonunun bomba yarışmacıları ile gündemde. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar arasındaki gerginlik yükseliyor. Sabiha'nın dönüşü ile kızlar bugün neler yaşayacak. Bugünün konsepti ile yine tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı.

Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor. Pazartesi günleri ise elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacı maratona dahil oluyor ve jüri üyelerine yaptığı kombinleri beğendirmek için elinden geleni yapıyor. Peki, Doya Doya Moda 21 Aralık günün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda 21 Aralık gününün  birincisi kim oldu? Puan durumu nedir?

Doya Doya Moda 21 Aralık günün birincisi kim oldu?

Her gün farklı konseptle yarışan 7 yarışmacı bugün de yüksek puan alabilmek için yine kıyasıya yarıştı. Yarışmacılar hafta içi 5 puan, Cuma günleri ise 10 puan üzerinden değerlendiriliyor. Doya Doya Moda 21 Aralık günün birincisi 20 puan alarak Ceren, Özde, Birben, Bahar oldu.

21 Aralık puan tablosu?

Birben: 20

Rabia: 12

Ayşegül: 18

Bahar: 20

Sabiha: 18

Özde: 20

Ceren: 20

 

Doya Doya Moda puan durumu? 21 Aralık gününün birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu kim kazandı puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.