Doya Doya Moda kim elendi? 7 Şubat birinci kim oldu?

Doya Doya Moda kim elendi? Banu Noyan, Kemal Doğulu,Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda programında bugün haftanın finali ekranlara geliyor. Peki 7 Şubat Doya Doya Moda kim elendi?

Doya Doya Moda kim elendi? Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programı tüm hızıyla devam ediyor. Bugün haftanın finalinde bir isim elenecek.Peki 7 Şubat Doya Doya Moda kim elendi? Detaylar haberimizde...

Doya Doya Moda yarışmasında en düşük puanı toplayan ve yarışmaya veda eden kişi Ebru oldu.Birinci olan isim ise Ferdanur oldu.

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ KİMLER?

Gülşah Saraçoğlu
Kemal Doğulu
Banu Noyan
Uğurkan Erez

DOYA DOYA MODA FORMATI NEDİR?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele vereceği Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri ise Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacak.

Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak.

“Doya Doya Moda “hafta içi her gün TV8’de.

 

Doya Doya Moda kim elendi? 7 Şubat birinci kim oldu? ile ilgili etiketler TV8 Doya Doya Moda jüri kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.