Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Kısa süre önce Kemal Doğulu’nun yerine Doya Doya Moda yarışmasına jüri olarak katılan ünlü moda ikonu Ivana Sert’in yarışmadan ani ayrılışı gündem oldu. Peki, Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı detaylar haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Doya Doya Moda adlı programın jüri üyeliğine katılarak yarışmaya dahil olan Ivana Sert’in geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde olmayışı olay yarattı. Ivana Sert’in yerine yeni jüri üyesi stilist danışmanı Umut Eker yer aldı.

Programın seyircileri Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı araştırmaya başladı. Program tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması daha da merak uyandırdı. Peki, Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda programı tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat ünlü ikon Ivana Sert geçtiğimiz gün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Kendi fotoğrafını paylaşarak “Klas duruş, her şeyden önce mala mülke itibar etmemektir. Vicdanlı olmaktır. İlkeli olmaktır. Her koşulda, doğru bildiğiniz şeyin arkasında durmaktır” sözlerini ekledi.

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Ivana Sert Doya Doya Moda neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.