Doya Doya Moda erkekler nerede? Neden ayrıldılar?

Doya Doya Moda yarışmasından erkeklerin ekranda olmaması şaşırttı.. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında kızlara eşlik ederek yarışan erkek yarışmacıları göremeyenler merak etti.

Birbirinden yetenekli yarışmacıları ile sevilen moda yarışması Doya Doya Moda’da bu hafta erkeklerin olmayışı seyircilerin gözünden kaçmadı. Doya Doya Moda erkekler nerede, neden ayrıldılar?

Doya Doya Moda erkekler nerede, neden ayrıldılar merak edilmekte. TV8 ekranlarının sevilen moda yarışmasının kısa süre önce dahil olan erkek yarışmacıları yarışmadan neden ayrıldı araştırdık.

Doya Doya Moda erkekler nerede, neden ayrıldılar soruları gündem oldu. Birbirinden yetenekli yarışmacıları ile sevilen moda yarışması Doya Doya Moda’da bu hafta erkeklerin olmayışı seyircilerin gözünden kaçmadı. Doya Doya Moda erkekler nerede, neden ayrıldılar? Doya Doya Moda erkekler nerede, neden ayrıldılar merak edilmekte. TV8 ekranlarının sevilen moda yarışmasının kısa süre önce dahil olan erkek yarışmacıları yarışmadan neden ayrıldı araştırdık.  Doya Doya Moda erkekler nerede, neden ayrıldılar? Doya Doya Moda bu hafta sadece kadın yarışmacılar ile devam etmekte. 22 Şubat tarihli bölüm itibariyle 7 kadın yarışmacı ekranda performanslarını sergilemeye devam edecek olan yarışmadaki önemli değişikliği jüri üyelerinden Seray Sever açıkladı. Son kez erkek yarışmacıları sahneye alan Seray Sever, yeni kararı şöyle açıkladı “Programda erkek modasına dair çok şey konuştuk ve izleyicilerimiz sizden çok şey öğrendiler. Harika bir renktiniz programımızda. Pazartesi itibariyle 7 kız yarışmamızla programa devam ediyoruz.” dedi.

Doya Doya Moda erkekler nerede, neden ayrıldılar?

Doya Doya Moda bu hafta sadece kadın yarışmacılar ile devam etmekte. 22 Şubat tarihli bölüm itibariyle 7 kadın yarışmacı ekranda performanslarını sergilemeye devam edecek olan yarışmadaki önemli değişikliği jüri üyelerinden Seray Sever açıkladı.

Son kez erkek yarışmacıları sahneye alan Seray Sever, yeni kararı şöyle açıkladı “Programda erkek modasına dair çok şey konuştuk ve izleyicilerimiz sizden çok şey öğrendiler. Harika bir renktiniz programımızda. Pazartesi itibariyle 7 kız yarışmamızla programa devam ediyoruz.” dedi.

Doya Doya Moda erkekler nerede? Neden ayrıldılar? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda erkek yarışmacılar nerede neden yok ayrıldılar mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.