Doya Doya Moda Eda Merve Güngör elendi mi?

Doya Doya Moda Eda Merve Güngör elendi mi? Doya Doya Moda'nın bu hafta katılan yarışmacısı Eda Merve Güngör ani bir şekilde yarışmadan ayrıldı. Bunun nedeni merak ediliyor. Doya Doya Moda Eda Güngör elendi mi?

Doya Doya Moda Eda Merve Güngör elendi mi?  Ekranların sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın bu hafta yarışmaya katılan yeni yarışmacısı Eda Merve Güngör yarışmaya iki gün sonra veda etti. Bu ani veda Doya Doya Moda seyircilerinde merak uyandırdı. 

DOYA DOYA MODA EDA MERVE GÜNGÖR ELENDİ Mİ?

Kemal Doğulu'nun 12 Ağustos günü yayınlanan 2. sezon 23. bölümdeki yaptığı açıklamada yarışmaya Pazartesi günü katılan Eda Merve Güngör adındaki yarışmacı Doya Doya Moda yarışmasına artık devam edemiyecek. Kemal Doğulu'nun yaptığı açıklamada Eda Merve Güngör'ün rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

Doya Doya Moda Eda Merve Güngör elendi mi? ile ilgili etiketler Eda Merve Güngör Doya Doya Moda neden ayrıldı elendi rahatsızlığı ne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.