Doya Doya Moda birincisi şampiyonu kim oldu?

Doya Doya Moda birincisinin kim olduğu herkesin merakı haline geldi. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda şampiyonu hakkında tüm bilgiler haberimizde.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Doya Doya Moda ilk sezonunun birincisi belli oldu. Doya Doya Moda yarışması ilk sezonda 3 Temmuz Cuma günü final yaparak şampiyonunu açıklamış oldu.

TV8’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında 3 Temmuz Cuma gününde final heyecanı yaşandı. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı Doya Doya Moda yarışmasında 1. sezonun şampiyonu belli oldu. Doya Doya Moda 1. Sezon şampiyonu kim oldu. Doya Doya Moda birincisi kim oldu?

Türkiye’de bir ilke imza atarak büyük beden yarışmacıların şıklık yarışını ekranlara taşıyan Doya Doya Moda’nın ilk sezon şampiyonu belli oldu. İzleyici ile buluştuğu ilk günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Doya Doya Moda'da 50 bin liralık ödülün sahibi de netlik kazandı.

DOYA DOYA MODA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Jüri üyeleri ilk olarak 4 finalist arasından önce 4. olan yarışmacının adını açıkladı. 144 puan alarak Doya Doya Moda'da 4. olma başarısını elde eden isim Hanzade Nuh olurken 3. Olan isim ise Su Baher oldu.

Doya Doya Moda'da aldığı puanlar sonucu şampiyon olan isim Betül Böçkün oldu. Sündüz Durmaz ise Betül'ün ardından 2. oldu. Betül 1.'lik ödülü olan 50 bin TL'nin sahibi olurken, 2. Sündüz Durmaz 25 bin TL değerinde kolyeye, 3. olan Su Baher ise 10 bin TL değerindeki cep telefonunu sahibi oldu.

Doya Doya Moda birincisi şampiyonu kim oldu? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.