Doya Doya Moda birincisi kim oldu ?

Ekranların sevilen yarışması Doya Doya Modanın uzun zamandır merak edilen birincisi belli oldu. Kendilerine uygun ve şık kıyafeti seçerek tarzlarıyla yarışan büyük beden yarışma programı Doya Doya Moda'nın finali yapıldı.

Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Soruları izleyemeyenler için büyük merak uyandırıyor. Bu bol rekabet içeren yarışmada büyük beden bayanlar kendilerine en uygun ve şık kıyafeti seçerek jüri üyelerini etkilemeye çalışıyordu. Peki Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Yarışma birincisinin ödülleri nelerdir?

Doya Doya Moda birincisi kim oldu ?

Jüriden en yüksek puanı alarak 2020 Doya Doya Moda birincisi olan ve Türkiye'nin en şık büyük beden kadını olan yarışmacı Betül Böçkün oldu. Doya Doya Moda şampiyonu olan Betül, büyük ödülün de sahibi oldu.

Doya Doya Moda birincisi kim oldu ? - Resim : 2

DOYA DOYA MODA YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ NELER?

Yarışmanın birincisini öğrendik peki birinci ne kazandı? Doya Doya Moda'da finalinde birinciye 50 bin TL'lik para ödülü, ikinciye 25 bin değerinde altın kolye, üçüncüye ise 10 bin TL değerinde cep telefonu verildi.

Doya Doya Moda birincisi kim oldu ? ile ilgili etiketler şampiyon Doya Doya Moda birinci kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.