Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir araştırılıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan moda yarışması Doya Doya Moda yeni yarışmacısı gündem oldu. Sizler için Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir, Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir, Instagram adresi ne derledik.

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir, Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir soruları gündem oldu. Yarışmaya kötü başlayan yarışmacı Ayça Mazlum bugün hayat hikayesi ile tüm stüdyoyu göz yaşına boğdu. Bu anlar ardından merak edilen Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir, Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir sorularının cevabını araştırdık.

Merak edilen yeni yarışmacı bugün tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki, Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir?

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir?

Doya Doya Moda Ayça Mazlum yarışmaya Trabzon’dan katılmaktadır. Trabzonlu olan Ayça Mazlum 1,81 boyunda’dır. 89 kilo olan Doya Doya Moda Ayça Mazlum 42-44 beden’dir.

Tekstil ve Moda mezunu olan Ayça Mazlum aynı zamanda yüzme antrenörüdür. Kendi markası olan butiğini işletmektedir. Tek başına dış güzelliğin önemli olmadığını dış görünüş ile de bunu desteklemesi gerektiğini düşünmektedir. Rakiplerinin ondan korkması gerektiğini düşünüyor.

Boyu herkesten uzun olduğu için yarışmaya metre ile katılmıştır.

Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda Ayça Mazlum’un Instagram hesabına @aycasmazlum kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir kaç yaşında nerelidir hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.