Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından, birinci sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Su Baher kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. İlk sezon iddialı tarzı ile finale kalmaya başarmış olan Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir haberimizde.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda All Star yarışması ile ekranlara geri döndü. Beğenilen moda yarışması tüm sezonların en iddialı isimlerini bir araya getirdi. Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında derledik. Sevilen ve tarzı ile beğenilen yarışmacı Su Baher ilk sezon en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başarmıştı. Doya Doya Moda yarışmasında her fırsatta Kemal Doğulu sevgisini dile getiren Su Baher kimdir?

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir?

Doya Doya Moda All Star Su Baher’in asıl adı Sepideh Su Baher’dir. Su Baher 21 yaşındadır. Aslen İran uyruklu olan Sepideh Su Baher üniversite öğrencisidir. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinmekte olan  Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci ve Kuş Afili Aşk dizilerinde rol almıştır.

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ayrıca modellik de yapan yarışmacı, Kuaförüm Sensin'e katıldığı bilinmektedir. Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyen Su Baher, Doya Doya Moda yarışmasının ilk sezonunda finale kalmayı başarmıştır. Çok genç yaşta çalışmaya başladığını dile getiren ve ailesinden uzakta yaşayan Su Baher, aile özlemini anlatırken sık sık duygusal anlar yaşamaktadır.

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

 Bir senedir Türkiye'de yaşayan Su Baher Doya Doya Moda yarışmasının ilk sezonuna katıldığında 42 beden ve 68 kilo ağırlığındaydı.

Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher’in Instagram adresine Su Baher (@subaher) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.