Doya Doya Moda All Star için geri sayım başladı! Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak?

Doya Doya Moda yarışmasına son iki sezondur damgasını vurmuş olan yarışmacılar sonunda birbirleri ile yarışacak. En iddialı Doya Doya Moda yarışmacıları All Star’da tarzlarını ortaya koyacak.

Doya Doya Moda All Star için geri sayım başladı. TV8 ekranlarının beğenilen moda yarışması Doya Dooya Moda yeni konsepti ile yarışma tarihi boyunca en güçlü adayları bir araya topluyor. Vatandaşlar tarafından sevilen ve tarzları ile beğenilen Doya Doya Moda’da adlarını duyuran yarışmacılar All Star konsepti ile tekrardan yarışmaya hazırlanıyor.

Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert ve Seray Sever'in yer aldığı Doya Doya Moda yarışması bitecek mi araştırılmaya başlandı. 

Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kim?

Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kim?        

Doya Doya Moda All Star'da ilk sezonun birincisi olan Betül Böçkün ve ikinci sezonun iddialı ismi olan Özde Karacan, ayrıca Doya Doya Moda All Star kadrosunda ilk sezonun çok konuşulan isimleri arasında yer alan Su Baher, Emel Başkan, Ferdanur Başaran’nın olduğu bilinmektedir. İkinci sezonda yarışmakta olan Birben Coşkun, Rümeyse Buyuran da 7 yarışmacı arasında yer almaktadır.

Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kim?

Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak?

Doya Doya Moda 2. sezonunun devam edip etmeyeceğine yönelik henüz resmi bir açıklama jüri üyelerinden veya kanaldan gelmemiştir. Fakat Doya Doya Moda All Star 15 Mart'ta başlayacaktır.

Doya Doya Moda All Star için geri sayım başladı! Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kim ne zaman başlayacak Doya Doya Moda bitiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.