Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından, birinci sezonun en iddialı isimlerden biri iken diskalifiye edilen Ferdanur Başaran kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir haberimizde.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda All Star yarışması ile ekranlara geri dönüyor. Beğenilen moda yarışması tüm sezonların en iddialı isimlerini bir araya getirdi. Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir, kaç yaşında derledik. Sevilen ve tarzı ile beğenilen yarışmacı Ferdanur Başaran ilk sezon en çok konuşulan isimlerden biri olsada diskalifiye edilerek yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir?

Doya Doya Moda yarışmasının ilk sezonunda yarışan iddialı Ferdanur Başaran 23 yaşında üniversite öğrencisidir. Eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde yapmaktadır. Büyük bedenler için mankenlik yapmakta olan Ferdanur Başaran, 94 kilo ve 46 beden giymektedir. Genellikle iddialı çıkışları ve sert sözleriyle tanınan Ferdanur Başaran, daha önce Doya Doya Moda yarışmacılardan Su Baher ile yaşadığı tartışmayla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda programının ilk bölümünden itibaren ayrılmayan ve yakın arkadaş olup aynı odada kalan Ferdanur Başaran ve Su Baher’in tartışmaları ardından oldukça sert bir biçimde arkadaşlıklarını bitirerek olay olmuşlardı.

Başarılı yarışmacının ilk sezon bir anda diskalifiye edilmesi sevilenlerini üzmüştü. Diskalifiye edilmesinin nedeni ise kesin olmamak ile birlikte yayın öncesi Ferdanur ve Betül'ün kamera arkasında çok fazla yüksek sesle konuştuğunu duyan Derya'nın sessiz olmaları konusunda uyarıda bulunduktan sonra, Ferdanur'un kural dışı harekette bulunması nedeniyle yayın politikası gereği diskalifiye edildiği düşünülmektedir.

Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ferdanur Başaran'ın büyük beden ve küçük beden giysiler sattığı kendisine ait bir butiği vardır. Ferdanur Başaran, 15 Mart Pazartesi itibariyle Doya Doya Moda All Star ekibinde yer alıp tekrardan yarışacağını açıklamıştır.

Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Ferdanur Başaran’ın Instagram adresine FERDANUR BAŞARAN (@ferdanurbasaran) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda All Star Ferdanur Başaran kimdir kaç yaşında neden diskalifiye oldu Instagram adresi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.