Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından, birinci sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Emel Başkan kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. İlk sezon iddialı tarzı ile finale kalmaya başarmış olan Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir ve oynadığı diziler haberimizde.

TV8 ekranlarının beğenilen yarışması Doya Doya Moda All Star yarışması ile ekranlara geri döndü. Beğenilen moda yarışması tüm sezonların en iddialı isimlerini bir araya getirmesi ile bu isimlerden biri de Emel Başkan oldu. Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir, kaç yaşında derledik. Sevilen ve tarzı ile beğenilen yarışmacı Emel Başkan ilk sezon en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başarmıştı.

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir?

Doya Doya Moda yarışmacılarından biri olarak tanmış olan Emel Başkan, 1989 yılında doğmuştur.  Emel Başkan’ın annesi mücevher tasarımcısı, babası ise film çevirmenidir.  Doya Doya Moda All Star  yarışmacısı, aslen Konyalıdır. Babasını birkaç yıl önce vefat etmiştir. Emel Başkan, yarışmada ailesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşamaktadır.

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmasının iddialı ismi Emel Başkan Doya Doya Moda’nın ilk sezonunda finale kalmayı başarmıştır. Doya Doya Moda’nın bir diğer yarışmacısı Su Baher gibi oyunculuk deneyimi bulunmaktadır. Emel Başkan, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde rol almıştır.

Doya Doya Moda Emel Başkan Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade etti. Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakcı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtti.

Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Katıldığı bir programda eşiyle görücü usulüyle tanıştığını söyleyen Emel Başkan, yaklaşık 6 yıllık bir evliliği bulunmaktadır. Emel Başkan'ın eşi büyük bir firmanın depo sevkiyatında çalışmaktadır.

Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Emel Başkan’ın Instagram adresine @emelbaskann kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda All Star Emel Başkan kimdir kaç yaşında nerelidir evli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.