Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacılarından, birinci sezonun şampiyonu olan Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. İlk sezon iddialı tarzı ile finale kalıp para ödülü kazanan Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir haberimizde.

TV8 ekranlarının beğenilen yarışması Doya Doya Moda All Star yarışması ile ekranlara en iddialı yarışmacıları ile geri dönüyor. Beğenilen moda yarışması tüm sezonların en iddialı isimlerini bir araya getirmesi ile bu isimlerden biri de eski şampiyon Betül Böçkün oldu. Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında derledik. Sevilen ve tarzı ile beğenilen yarışmacı Betül Böçkün ilk sezon en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başarmıştı.

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir?

Birinci sezonun birincisi Betül Böçkün aslen Bingöllü’dür. Betül Böçkün, 24 yaşındadır. Babası ve annesi ayrı olan Betül Böçkün, annesi ile görüşmediklerini ve annesini neredeyse hiç görmediğini açıkladı. Daha önce bir evlilik yaşamış olan Betül Böçkün'ün çocuğunun hayatını kaybettiğini açıklamıştır. Yarışmacı Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun vefat ettiğini dile getirirken tüm stüdyoyu gözyaşına boğmuştur.

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Annesiyle babasının ayrılışının ardından annesinden bir daha hiç haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerini halalarının büyüttüğünü söylemiştir. Doya Doya Moda'da makyajını ve saçını kendisi yapmakta olan Betül Böçkün, mesleği kuaförlüktür.

Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Betül Böçkün’ün Instagram adresine Betül Böçkün (@betulbockun1) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler betül böçkün kimdir kaç yaşında Doya Doya Moda All Star Instagram adresi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.