Doya Doya Moda 25 Aralık günü kim elendi? Kolyeyi kim aldı? Puan durumu

Doya Doya Moda 25 Aralık gününün birincisi kim oldu, Puan durumu nedir merak ediliyor. İddialı tarzları ile kendilerini gösteren yarışmacılarımız, 25 Aralık günü Doya Doya Moda programında bütün hünerlerini sergiledi. Bugün yine değişik konsepti ile Doya Doya Moda yarışmasında kim kolyeyi kazandı sizler için haberimizde.

Doya Doya Moda 25 Aralık günü kim elendi? Kolyeyi kim aldı? Puan durumu nedir sizler için araştırdık. Kemal Doğulu'nun ayrılıcağını duyurması ile tüm stüdyoyu göz yaşına boğan 120. bölümde kim elendi ve kolyeyi kim kazandı sorsunu araştırdık. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar, "Ben Senim" konsepti ile yine tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor.

Pazartesi günleri ise elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacı maratona dahil oluyor ve jüri üyelerine yaptığı kombinleri beğendirmek için elinden geleni yapıyor. Peki, Doya Doya Moda 25 Aralık günün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda 25 Aralık günü kim elendi? Günün birincisi kim oldu?

Her gün farklı konseptle yarışan 7 yarışmacı bugün de yüksek puan alabilmek için yine kıyasıya yarıştı. Yarışmacılar hafta içi 5 puan, Cuma günleri ise 10 puan üzerinden değerlendiriliyor. Doya Doya Moda 25 Aralık haftannın birincisi olarak altın kolyeyi Sabiha aldı. Bu hafta yarışmaya veda eden isim olmadı.

25 Aralık puan tablosu?

Birben: 40

Rabia: 39

Ayşegül: 29

Bahar: 4

Sabiha: 40

Özde: 40

Ceren: 31

 

Doya Doya Moda 25 Aralık günü kim elendi? Kolyeyi kim aldı? Puan durumu ile ilgili etiketler Doya Doya Moda altın kolyeyi kim aldı kolyeyi kim kazandı kim elendi 25 Aralık günü elenen yarışmacı kim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.