Doya Doya Moda 22 Temmuz günün birincisi kim oldu?

Ekranların sevilen yarışması Doya Doya Moda 22 Temmuz günün birincisi kim oldu? Büyük beden hanımların yarıştığı Doya Doya Moda programında yarışmacılar yine bütün hünerlerini sergiledi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda yeni sezonunda yine bomba yarışmacılar ile gündemde. Kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar bugünde tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor. Pazartesi günleri ise elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacı maratona dahil oluyor ve jüri üyelerine yaptığı kombinleri beğendirmek için elinden geleni yapıyor. Peki Doya Doya Moda 22 Temmuz günün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda 22 Temmuz günün birincisi kim oldu?

DOYA DOYA MODA 22 TEMMUZ GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Hergün farklı konseptle yarışan 7 yarışmacı bugün de yüksek puan alabilmek için yine kıyasıya yarıştı. Yarışmacılar hafta içi 5 puan Cuma günleri ise 10 puan üzerinden değerlendiriliyor. Doya Doya Moda 22 Temmuz günün birincisi 19 puan ile Birben oldu.

Doya Doya Moda 22 Temmuz günün birincisi kim oldu?

22 TEMMUZ PUAN TABLOSU

Birben: 19

Rümeysa: 8

Rümeysa: 10

İmani: 6

Rabia: 11

Aylin: 5

Nur: 16

Doya Doya Moda 22 Temmuz günün birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda 2 sezon Yarışma kim birinci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.