Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi kim oldu? Puan durumu nedir? İddialı tarzlarını bugünde gösteren yarışmacılarımız yine 22 Eylül günü Doya Doya Moda programında bütün hünerlerini sergiledi.Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi kim oldu? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda yeni sezonunun bomba yarışmacıları ile gündemde. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor. Pazartesi günleri ise elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacı maratona dahil oluyor ve jüri üyelerine yaptığı kombinleri beğendirmek için elinden geleni yapıyor. Peki Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi kim oldu?

DOYA DOYA MODA 22 EYLÜL GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Hergün farklı konseptle yarışan 7 yarışmacı bugün de yüksek puan alabilmek için yine kıyasıya yarıştı. Yarışmacılar hafta içi 5 puan Cuma günleri ise 10 puan üzerinden değerlendiriliyor. Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi açıklandığında haberimizde yer alacaktır.

Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi kim oldu? Puan durumu

22 EYLÜL PUAN TABLOSU

Birben:...

Rümeysa: ...

Sabiha: ...

Zeynep : ...

Rabia:...

Nur: ...

Özde: ...

Doya Doya Moda 22 Eylül günün birincisi kim oldu? Puan durumu ile ilgili etiketler 22 Eylül 2020 TV8 Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu kim kazandı neler oldu kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.