Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman saat kaçta başlayacak?

Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman saat başlayacak sorusu şimdiden merak konusu oldu. Kısa süre önce birinci sezonunu tamamlayan Doya Doya Moda'nın 2. sezonu ne zaman başlayacak?

Doya Doya Moda 2. sezon için şimdiden sayım başladı. Doya Doya Moda ilk sezonuyla izleyicilerin kalbini hızla çaldı. Büyük bedenli hanımlarında bedenlerine uygun ve tarz giyinebiliceklerini gösterdi. Birbirinden rakabetçi ve tarz sahibi yarışmacılarıyla Doya Doya Moda'nın ilk sezonu birincisi Betül Böçkün olmuştu. Peki Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman başlayacak?

Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman saat kaçta başlayacak?

İlk sezonda finale kalan 4 yarışmacıdan ilk 3'üne ödüller verildi. Birinci olan Betül 50 bin TL nakit para, ikinci olan Sündüz 25 bin TL değerinde altın kolye ve üçüncü olan Su 10 bin TL değerinde akıllı cep telefonu kazandı.

Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman saat kaçta başlayacak?

Doya Doya Moda 2. Sezon Ne Zaman Saat Kaçta Başlayacak?

Çok merak edilen soruyu sizler için cevapladık. Doya Doya modanın 2. sezonu 13 Temmuz 2020'de tekrar bizler ile birlikte olucak.

Doya Doya Moda 2. sezon ne zaman saat kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda 2 sezon fragman ne zaman başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.