Doya Doya Moda 15 Temmuz Çarşamba birincisi kim oldu?

Ekranların çok sevilen programı Doya Doya Moda' nın 15 Temmuz Çarşamba birincisi kim oldu? Birbirinden azimli 7 büyük beden yarışmacının bugün aldıkları puanları sizler için araştırdık.

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı Doya Doya Moda 2. sezonuyla ekranlara döndü. Yeni yarışmacıları ile bomba gibi dönen Doya Doya Moda programında bugün yine kıyasıya bir rekabete şahit olduk. Seçtikleri büyük beden kıyafetleri, saç ve makyajlarıyla jüri üyelerini etkilemeye çalıştılar.

Geçen sezon yarışmayı Betül Böçkün şampiyon olarak tamamlamıştı. Pazartesiden beri yeni sezona başlayan Doya Doya Moda' nın 2. sezon yarışmacıları şimdiden tarzlarını ortaya koymaya başladı.

Doya Doya Moda 15 Temmuz Çarşamba birincisi kim oldu?

DOYA DOYA MODA 15 TEMMUZ ÇARŞAMBA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kemal Doğulu, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez’in jüri üyesi olduğu programda hafta ortası puan durumu merak ediliyor. Doya Doya Moda 15 Temmuz puan durumunu ve birincisini açıklandıktan sonra haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız…

Birben Coşkun:
İmani Dolar:
Aslı Adıyaman:
Aylin Tözün:
Rümeysa Buyuran:
Rabia Ağca:
Nur İşlek:

Doya Doya Moda 15 Temmuz Çarşamba birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Doya Doya Moda 15 Temmuz 2 sezon kim birinci oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.