Down sendromlu Ömer’den en içten dua...

Down sendromlu 15 yaşındaki Ömer Bahadır Beşkardeş’in, Şeyh Edebali Türbesi’nde başta Afrin harekatındaki askerler olmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Ertuğrul Gazi ve Osman Gazi’ye dua ettiği görüntüler görenleri duygulandırdı. Bilecik’te yaşayan down sendromlu 15 yaşındaki Ömer Bahadır Beşkardeş, babasını Şeyh Edebali Türbesi’ne getirmeye ikna etti. Burada bulunan hocanın sarık ve cübbesini giyerek, Kur’an-ı Kerim’i açan Beşkardeş, dua etmeye başladı. Beşkardeş’in dua etmesi anına Başbakan Binali Yıldırım’ın korumaları da şahit oldu. Ömer Bahadır Beşkardeş’in ettiği dualar görenleri de duygulandırdı. Babası Ziya Beşkardeş’e "Edebali’ye gideceğim, dua edeceğim" diyerek geldiği türbede Ömer Bahadır, askerlerin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de dua etti. Dua görüntüleri ise cep telefonu kameralarını yansıdı.

Down sendromlu Ömer’den en içten dua... ile ilgili etiketler Bilecik dua ömer bahadır beşkardeş şeyh edebali türbe down sendrom

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.