Down sendromlu çocuklardan Erdoğan'a mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan için çocuklar ve her zaman ayrıcalıklı olmuştur. Down sendromlu çocuklara sevgi ve sempati beslediği de bilinen bir gerçek. Tabi bu sevgi karşılıksız değil. Down sendromlu çocuk ve gençler, ektikleri çiçeklerle "We Love Erdoğan +1" yazarak Cumhurbaşkanı'na duydukları sevgiyi ortaya koydular.

AK Parti Ankara İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Hakan Han Özcan, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında, down sendromlu çocuk ve gençlerle buluştu.

Etkinlikte, Özcan ile eğlenceli anlar yaşayan down sendromlu çocuk ve gençler, ektikleri çiçeklerle "We Love Erdoğan +1" yazarak Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini gönderdi.

Down sendromlu çocuklardan Erdoğan'a mesaj

Down sendromlu çocuk ve gençler, bu hareketleriyle down sendromlularla sık sık bir araya gelen ve onlara karşı hassasiyetini her zaman dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı unutmadıklarını gösterdiler.

Down sendromlu çocuklardan Erdoğan'a mesaj - Resim : 2

ABD'nin New York kentindeki reklam panolarında önceki günlerde yayınlanan Erdoğan'a karşıt ifadelere Türkiye'nin dört bir yanından çeşitli şekillerde "Love Erdoğan" mesajları verilmişti.

Down sendromlu çocuklardan Erdoğan'a mesaj - Resim : 3

Down sendromlu çocuk ve gençler de ektikleri çiçeklerle yazdıkları "We Love Erdoğan +1" mesajı ile aynı zamanda Erdoğan karşıtlarına da Cumhurbaşkanı'nın yanında yer aldıkları mesajını verdiler.

Down sendromlu çocuklardan Erdoğan'a mesaj ile ilgili etiketler Ankara Erdoğan Cumhurbaşkanı down sendromu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.