Dövüş horozu sahibini öldürdü!

Horoz dövüşünün yaygın olduğu Hindistan'da bir kişi, horozun pençesine bağlanan bıçakların boynuna isabet etmesi sonucu can verdi.

1960'tan bu yana yasak olsa da Hindistan’ın güneyinde bulunan Andhra Pradeş eyaletinde halen horoz dövüşleri yapılmaya devam ediliyor.

Korkunç olay ise 50 yaşındaki Saripali Chanavenkateshwaram Rao'nun başına geldi.

Dövüş için pençesine bıçak bağladığı horozun darbesi ile boynundan yaralanan Rao hastaneye kaldırılsada kurtarılamadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan eyalet polisi sözcüsü Kranti Kumar, üç çocuk babası Rao’nun boynuna aldığı bıçak darbeleri sonrası öldüğünü doğruladı.

Olay, 15 Ocak’ta Pragadavaram adlı bir köyde yaşandı.

Dövüş horozu sahibini öldürdü!

DİNİ FESTİVALLERDE HOROZ DÖVÜŞÜ YAPILIYOR

Hindistan’da horoz dövüşleri Yüksek Mahkeme’nin kararıyla 1960’tan bu yana yasak. Buna rağmen, çok sayıda kişinin izlediği dövüşlerin önüne geçilemiyor.

Horoz dövüşleri birçok Hint köyünde, özellikle Hindu inancında kutsal sayılan Makar Sankranti festivalinde yaygın olarak düzenleniyor.

Hayvanlar İçin İnsanlar (People for Animal) adlı hayvan hakları örgütünün başkanı Gauri Maulekhi, horoz dövüşünün yasak olmasına rağmen emniyetin bu konudaki tedbirlerinin yetersiz olduğunu söylüyor.

Maulekhi, söz konusu etkinliklerde yapılan bahislerde büyük paraların döndüğünün de altını çiziyor...

Dövüş horozu sahibini öldürdü! ile ilgili etiketler Hindistan horoz horoz dövüşü horoz sahibini öldürdü Andhra Pradeş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.