Dövülerek öldürülen Türk fenomenin son görüntüleri ortaya çıktı!

Antalya'da, kızlarını taciz ettiğini iddia eden baba ve oğlu tarafından dövülerek öldürülen sosyal medya fenomeni Ares lakaplı Şehmuz Özdemir'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 4 Şubat Salı günü saat 17.00 sıralarında, meydana geldi. Sosyal medyada 'Ares' ismiyle fenomen olan Şehmuz Özdemir, Konyaaltı Sahili'ndeki kafeteryada, reklam anlaşması bahanesiyle randevu veren V.E. ve oğlu K.E. ile buluştu. Bir süre burada oturan üçlü, daha sonra otomobille Kepez ilçesindeki ormanlık alana gitti. V.E., ormanlık alana geldiklerinde Şehmuz Özdemir'i, kızı H.E.'yi 2 yıl önce taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği iddiasıyla oğlu K.E. ile birlikte dövmeye başladı.

Özdemir, aldığı darbeler sonucu bayılırken, V.E. ve K.E. ise kaçtı. Özdemir, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedaviye alındı.

TACİZ VE ŞANTAJ İDDİASI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, V.E. ve oğlu K.E.'yi gözaltına aldı. Sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklanan baba- oğul, ifadelerinde, Özdemir'i, kızları H.E.'yi mesajla taciz ettiği ve uygunsuz fotoğraflarını elde edip, buluşmaya zorladığı için dövdüklerini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 15 günlük tedavisi sonrası beyin ölümü gerçekleşen Şehmuz Özdemir, 19 Şubat günü, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Şehmuz Özdemir'in cenazesi, memleketi Diyarbakır'da toprağa verildi.

Dövülerek öldürülen Türk fenomenin son görüntüleri ortaya çıktı!

SON GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Baba ve oğlunun yargılaması sürerken, Ares ile olay gecesi buluştukları kafeteryadaki görüntüler ortaya çıktı. Darp olayından bir saat öncesine ait olduğu değerlendirilen görüntülerde, Ares, baba ve oğlu ile oturuyor. K.E. bir ara Ares'e bardak uzatıyor. Ardından da birlikte kafeteryadan çıkıyorlar.

Dövülerek öldürülen Türk fenomenin son görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 2

Dövülerek öldürülen Türk fenomenin son görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 3

(DHA)

Dövülerek öldürülen Türk fenomenin son görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler cinayet ölüm Sosyal Medya vefat Taciz ares Şehmuz Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.