Döviz bürolarında yeni dolandırıcılık yöntemi!

Bursa'da döviz bürosundan çıkan bir kişinin parasını ve cep telefonunu 'ben polisim' diyerek gasp eden dolandırıcılar, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde yer alan Kapalı Çarşı'daki bir döviz bürosundan dolar alan kişiyi evine kadar takip eden 3 şüpheli, "Biz polisiz. Aldığınız döviz sahte. İnceleyip geri vereceğiz." dedi.

ELİNDEKİLERİ ALIP UZAKLAŞTILAR

Bu kişinin elinden 2 bin dolar ve 2 bin 500 lira ile cep telefonu ve kimliğini alan zanlılar uzaklaştı. Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden vatandaş, durumu polise bildirdi.

Döviz bürolarında yeni dolandırıcılık yöntemi!

TUTUKLANDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan araştırma sonucu şüphelilerin R.A. (37), E.H. (40) ve C.E. (43) olduğu belirlendi.

Kısa süre sonra gözaltına alınan zanlılardan adliyeye sevk edilen R.A. tutuklandı. E.H. ve C.E'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Döviz bürolarında yeni dolandırıcılık yöntemi! - Resim : 2

Döviz bürolarında yeni dolandırıcılık yöntemi! ile ilgili etiketler Bursa polis döviz Dolandırıcı Osmangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.