Beşiktaş'ta Lens ve Douglas elde kaldı

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve kendilerine takım bulması istenen Jeremain Lens ile Douglas, mevcut kontratların bitmesini bekleyecek. Kulüp beğendirilemeyen ikili, sezon sonuna kadar yattıkları yerden para kazanacak. Douglas'ın yöneticilere "Oynamasam da Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Sözleşmem devam ediyor" dediği aktarıldı.

Ara transfer döneminde Isimat Mirin'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh eden Beşiktaş, Jeremain Lens ve Douglas'tan ise kurtulamadı... Sezon başında kadro dışı bırakılan iki isim, sözleşmeleri sona erene kadar paralarını almaya devam edecek.

Fenerbahçe'de gösterdiği müthiş performansın ardından dönemin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarafından transfer edilen ve bonservisine toplam 5.5 milyon euro ödenen Hollandalı sağ açık, Siyah-Beyazlı kulüpten bu sezon 1 milyon 950 bin euro alıyordu.

Sivasspor'da müthiş bir sezon geçiren ve geçen sezon soluğu Beşiktaş'ta Brezilyalı sağ bek Douglas ise 1 milyon euro kazanıyor. İki futbolcu da farklı kulüplerle yaptıkları görüşmelerden sonuç alamadı. Douglas'ın Beşiktaş yönetimi ile yaptığı görüşmede, "Oynamasam da Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Sözleşmem devam ediyor" dediği aktarıldı.

TYLER BOYD SİVAS'A, GÜVEN YALÇIN LECCE'YE

Santrfor bölgesine eski golcüsü Cenk Tosun'u alan Beşiktaş, futbolcularına gelen teklifleri de değerlendiriyor. Güven Yalçın için İtalya'nın Lecce kulübüyle anlaşmaya varıldı. 22 yaşındaki milli golcüyü sezon sonuna kadar kiralayacak olan Serie A ekibi, satın alma opsiyonunu da isterse kullanabilecek.

Beşiktaş yönetimi, Tyler Boyd için de Sivasspor'la anlaştı. Sezonun ilk devresini yabancı kontenjanından dolayı kadro dışı olarak geçiren Boyd, yabancı sayısının 16'ya çıkarılmasıyla takıma dönmüştü. Ancak, Amerikalı oyuncunun Rıza Çalımbay'dan gelen teklifi değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Lens ve Douglas elde kaldı

FIRSAT TRANSFERİ JEDVAJ 

Öte yandan, stoper bölgesine de takviye yapmak isteyen teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda harekete geçen transfer komitesi, Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen forması giyen ve yan mevkisi sağ bek olan Hırvat stoper Tin Jedvaj'ı kiralamak için resmi girişimlere başladığı belirtildi.

26 yaşındaki Jedvaj bu sezon Leverkusen ile ligde ve Avrupa'da 6 maça çıktı.

Beşiktaş'ta Lens ve Douglas elde kaldı ile ilgili etiketler Beşiktaş Jeremain Lens Tyler Boyd Güven Yalçın Tin Jedvaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.